Meny

Bildföreläsningar

talt_i_snodrev

Vill ni ha en avslappnad, intressant, inspirerande och annorlunda kväll med kollegorna eller vännerna i föreningen? Då kommer jag gärna med en massa energi på mina rullskridskor. Kanske med kajak, projektor och kartor i den stora ryggsäcken, de vattentäta kameraväskorna och småprylarna i den lilla. Ett par telemarkskidor på axeln och eskimåpaddlarna i näven. Det har hänt förr. Jag tror jag gillar att släpa på grejer. En föreläsning brukar bli mycket mer levande och intressant om det också finns med lite verklighet att prata om och klämma på.

Ofta är det om friluftsliv och små äventyr i när eller fjärran det handlar, för detta är härliga saker att prata om. Ser ni dock några andra kompetensområden här på hemsidan som ni skulle ha nytta eller glädje av att jag delade med mig av och kanske visade bilder kring, så är det ju också kul! Hör av er så får vi se vad vi kan göra av det.

Jag finns i Göteborg, och det är väl här i närheten det är mest naturligt att verka, men det mesta går ju att lösa om man verkligen vill.

En viss prisanpassning efter kundens finansiella resurser tycker jag är juste att göra. För små ideella föreningar tar jag från 1000 kr inkl. moms för en kväll och för företag från 1500 kr exkl. moms. Kostnader för eventuella resor och logi tillkommer.