Meny

Som bagagekärra

bagagekarra

Med hjälp av ett par extra rör och ett handtag blir Färdiland™ en väldigt användbar kärra för en massa annat än bara långa kajaker. Ofta kan det bli tungt att transportera sitt pick och pack hit och dit. Inte minst för er som reser med hopfällda faltkajaker, men så klart i princip för vem som helst som har grejer med sig. Det är ofta skönt att slippa bära.

Tack vare nätvaggan och de inbyggda spänn-remmarna kan man enkelt få med hårda, mjuka, stora och små prylar. Är det några mindre prylar man är extra rädd om, kan man stänga med dragkedja om dem i det fodral som den dubbla nätvaggan bildar.

Vindsurfar man och inte vill välja bil för att få med sig prylarna till vattnet är Färdiland™ också en bra följeslagare. Beroende på typ av bräda är det ibland lämpligt att använda bagagehandtaget och ibland att köra utan handtag för att istället hålla i en fotstropp eller kanske i masttoppen när man kör. I den väldränerade nätvaggan väl får man med sig mastfot, förlängare, verktyg, fenor, skor och annat smått.

Förutom vid resor, sport och friluftsliv kan man ibland behöva flytta prylar där hemma, ta med ett halvt bohag till stranden, till en grillfest eller kanske prylar till återvinningsstationen. Färdiland™ fungerar bra för väldigt mycket.

Med assistans av en funktionell muskeldriven kärra är det kanske också en gnutta lättare att ta ännu lite mer aktivt klimatansvar och att få ännu lite större doser av den friska luft och fågelsång man är värd. Jag hoppas det.

Med bagagehandtaget på plats och bagaget bredvid sitter man skönt i nätvaggan när det är dags för vila. Se så småningom ”Som friluftsfåtölj”.

Lastförmåga som bagagekärra: 50 kg
Pris bagagekärrehandtag: 570 kr inkl. moms