Meny

Foto

kossa_i_badkar

Kameran har varit med mig på allvar sedan 1990. Förutom friluftsliv och action är jag relativt bred så länge resultatet kan bli estetiskt eller intellektuellt stimulerande. Jag fotograferar gärna i mörker, gärna ganska små saker, gärna människor i olika situationer, eller tillfälligheter som man har turen att hinna upptäcka och agera på innan de sker. Jag strävar oftast efter harmoniska kompositioner men bryter vid tillfälle.

Jag kanske redan har den bild eller bildserie du behöver, eller så kanske jag kan fixa den åt dig! Se framförallt under ”Bildreportage”.

Vissa bilder kräver ytterligare kompetenser förutom den fototekniska för att bli bra. Om det du ser på den här hemsidan väcker ditt intresse så tveka inte att höra av dig. Troligen kan vi komma fram till något riktigt bra.

För arkivbeständighetens, kulturarvets och känslans skull fotograferar jag dia och svartvitt. Jag scannar eller kopierar till önskat format.

Priser för arkivbilder ligger i linje med marknadens i övrigt, det vill säga från några hundra till några tusen beroende på typ av användning och format.

Priser vid uppdrag varierar med omständigheterna, och diskuteras från fall till fall. Jag har dock ingen bil, så de ekonomiska och miljömässiga kostnaderna därifrån slipper vi. Läs gärna mer om det under ”Vi och klimatet”